Omzien

Dinsdag morgen

Een speciale vorm van het pastoraat in onze gemeente vormt Omzien. Eens in de veertien dagen op dinsdagmorgen van 10.00 uur -12.00 uur komt een groep van met name ouderen bijeen in ’t Hoogt, waarbij rustig samenzijn voorop staat. Daarnaast worden er echter ook films vertoond, kleine lezingen gehouden of voordrachten gegeven.

Heeft u interesse? Bel dan gerust naar Bram Valenkamp 0294-284361. Een ieder is welkom!

Interkelijke Wandeltochten De Ronde Venen

Diverse malen per jaar worden in het kader van Omzien wandelingen georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld al gewandeld door Amsterdam en door de bollenstreek in Noord-Holland, door tuinen van kastelen en door andere schitterende natuurgebieden.

In het voorjaar zal weer worden gestart met een een nieuwe reeks van 7 natuurwandelingen. Wilt u graag een keer mee wandelen, neem dan contact op met Bram Valenkamp 0294-284361. Hij staat u graag te woord.

Wintermaaltijden

Ook in de winter; de wintermaaltijden. Natuurlijk ook in het kader van samen kerk zijn, maar dan wel genietend van een speciaal bereide maaltijd. Logischerwijs komen de stamppotten dan voorbij, maar ook de Indonesische rijsttafel en Zuid-Afrikaanse bobotie stonden al eens op het menu.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te worden gehouden van de wintermaaltijden.