Activiteiten

Omzien

Een speciale vorm van het pastoraat in onze gemeente vormt Omzien. Eens in de veertien dagen op donderdagmorgen van 10.00 uur -12.00 uur komt een groep van met name ouderen bijeen in ’t Hoogt. Elkaar ontmoeten en gezellig samenzijn staat voorop. Activiteiten daarbij spelen een rol, zoals foto’s of films van Abcoude bekijken, kleine lezingen of voordrachten of een eigen Kerstviering.

Heeft u ook interesse? Bel dan gerust naar organisator Eric Citroen 06-50677403. Welkom!

Zin en Soep

In de winter vinden geregeld ontmoetingsmomenten plaats met een overdenking (Zin) en een eenvoudige maaltijd (Soep). Soms is de soep een stamppot. In het verleden stond de Indonesische rijsttafel en Zuid-Afrikaanse bobotie ook al eens op het menu.
Ook bij deze activiteit is het elkaar ontmoeten het belangrijkste.

Film Zien

Elke zes weken kijken we in t voorjaar en najaar in ‘t Hoogt met een gezellige groep mensen een mooie en inspirerende film. Na afloop bespreken we de film met een hapje en een drankje. Er zijn al veel inspirerende en bekende films langs gekomen die tot nadenken en napraten stemmen.
Opgeven hoeft niet, langskomen mag altijd! De gevraagde bijdrage is vrijwillig.

Interkerkelijke Wandeltochten De Ronde Venen

In het voorjaar en in het najaar worden wandelingen georganiseerd. Dit is een breed gedragen oecumenische activiteit die bekend is bij het I.K.O Ronde Venen met verschillende startpunten van een wandeling van ongeveer 10 km. Zo is er bijvoorbeeld al gewandeld door Amsterdam en door de bollenstreek in Noord-Holland, door tuinen van kastelen en door andere schitterende natuurgebieden.

Wilt u graag een keer mee wandelen, neem dan contact op met Bram Valenkamp 0294-284361. Hij staat u graag te woord.